Lütfen bekleyin..



Esentepe Camii Toplantısı

23 Kasım 2017, 14:40 - Okunma: 1989

Batman Belediyesi tarafından Esentepe'de yapılacak olan Cami ve Külliye projesi için gelinen son aşama Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

Toplantıya Vali Ahmet Deniz'in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, Etüd ve Proje Müdürü Cengiz Canpolat, Fen İşleri Müdürü Sait Yel, İmar İşleri Müdürü Asuman Oğuz ile bazı kamu kurum müdürleri katıldı.

 

Başta havamania sorunu olmak üzere projeyle ilgili eksik ve aksaklıkların değerlendirildiği toplantıda hazırlıkların tamamlanmasıyla önümüzdeki günlerde kazı çalışmalarına başlanması bekleniyor.

 

Projenin hazırlık çalışmalarıyla ilgili Vali Deniz'e bilgi veren Başkan Vekili Aksoy, Batman'ın sembolü olabilecek Cami ve Külliye projesinin hayata geçirilmesi için son aşamaya gelindiğini söyledi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da gerçekleştirilen genel asayiş ve güvenlik uygulamasında birçok iş..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihad Altun, beraberindeki heyet..
Batman'da meydana gelen iki ayrı yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müda..
Batman'da abartı egzoz ve mevzuata aykırı teknik değişiklik denetimleri..
6. Ortadoğu Barış ve Güvenlik Forumu için Duhok’a giden HÜDA PAR Batman Mil..
Batman Valisi Ekrem Canalp, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensup..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=