Lütfen bekleyin..



TESSEP'ten Batman Üniversitesi'ne Tepki

20 Aralık 2017, 10:18 - Okunma: 1714

Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Batman Koordinatörlüğü, Batman Üniversitesinde yaşanan 'tesettür' düşmanlığına tepki gösterdi.

Batman Üniversitesinde yaşanan 'tesettür' düşmanlığı hakkında TESSEP Batman Koordinatörlüğü tarafından bir açıklama yapılarak tepsi gösterildi.

Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Batman Koordinatörlüğü, Batman Üniversitesinde yaşanan 'tesettür' düşmanlığına tepki göstererek konu hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, "Batman Üniversitesi'nde tesettür ve tesettürlü öğrenciler üzerinde bir takım planlar uygulanmak istenmektedir. Bu olay başta Müslüman Batman halkı olmak üzere tüm İslami camiaları rahatsız etmiştir. TESSEP olarak bizleri de derinden üzen bu olayın takipçisi olup tesettür mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Anayasal güvence altında olan 'tesettür' her daim kişi ve kurumlar tarafından istismara açıktır. Yetkililere tavsiyemiz bir an önce Batman Üniversitesindeki olayı araştırıp, soruşturmaları ve tesettürü ivedilikle anayasal güvence altına almalarıdır." denildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve tarlaya girip kaza ..
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=