Lütfen bekleyin..



Belediye önündeki beton bloklar kaldırıldı

22 Aralık 2017, 18:11 - Okunma: 1629

Batman Belediyesi hizmet binası önüne güvenlik amaçlı konulan beton bloklar kaldırıldı.

Batman Belediyesi Hizmet Binası önünden geçen Atatürk Caddesi’ne 1 Ekim 2016 tarihinde güvenlik amaçlı konulan 3 metre yüksekliğindeki beton bloklar kaldırıldı.

 

Vizyon Projesi 3. Etap çalışmaları kapsamında çalışmaların devam ettiği Atatürk Bulvarı’nda çalışmaların rahat bir şekilde devam etmesi ve vizyon projeye uygun bir görüntü oluşturulması için Belediye Hizmet Binası önüne daha önce konulan beton bloklar kaldırıldı.

 

Beton blokların kaldırılmasını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, Atatürk Bulvarı’nda trafik akışının daha rahat bir şekilde sağlanacağını ifade ettiler.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da iki tır'ın karıştığı kazada, arızalanan tır'ın şoförü ola..
Batman'da 3 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, araçlard..
Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Batman İl Müftüsü Ahmet Du..
Batman'da gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimi, satışı ve ..
SUMUD Filosu ile Gazze ablukasını kırmak için yola çıkan Dr. Abdülaziz Yalç..
Batman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adana'dan kente uyuşturucu get..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=