Lütfen bekleyin..



Vali Çelik BATÜ Batı Raman Kampüsü'nü inceledi

12 Ağustos 2015, 15:03 - Okunma: 3100

Vali Azmi ÇELİK Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nü inceledi.

Batman Valisi Azmi Çelik Batman Üniversitesi  Rektörü Prof.Dr.Abdüsselam Uluçam’ı Batı Raman Kampüsü’ndeki rektörlük makamında ziyaret etti.

Vali Azmi Çelik’i kapıda, Rektör Prof.Dr.Abdüsselam Uluçam, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Aydın Durmuş, Üniversite Genel Sekreteri Mustafa İnal, Genel Sekreter Yardımcısı Fahrettin Çiçek ve üniversitenin bazı akademik ve idari personeli karşıladı.

Yaklaşık yarım saat rektörlük makamında kalan Vali Çelik, makamdan  Rektör ve beraberindeki ekiple çıkarak yapımı devam eden yol ve kampüs camisini gezdi. Gezi süresince Vali Azmi Çelik'e eşlik eden  Rektör Prof. Dr.Uluçam ve yardımcısı Prof.Dr.Durmuş çalışmalar hakkında Vali Çelik’i bilgilendirdiler.

Yol yapımını üslenen İl Özel İdare’nin  12.01.2015 tarihinde başladığı yol çalışmasını 08.09.2015 tarihinde sona erdirileceği bildirildi. Yapılan yolun çift şerit ve toplam yol genişliğinin 18 metre olduğu, kaldırımlar (2.5m) ve orta refüj (3m) dahil edildiğinde ise 23.5 metre genişliğinde yol yapıldığı belirtildi. (batmanbasin.com)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=