Lütfen bekleyin..



Sosyal medyada PKK propagandası yapan 16 kişiye soruşturma

31 Ocak 2018, 17:10 - Okunma: 1675

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, merkez ve ilçelerde sosyal paylaşım sitelerinde PKK propagandası yaptıkları belirtilen 16 kişi hakkında soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Batman'da sosyal paylaşım sitelerinde PKK propagandası yaptıkları belirtilen 16 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, merkez ve ilçelerde sosyal paylaşım sitelerinde PKK propagandası yaptıkları belirtilen 16 kişi hakkında soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Açıklamada, "Batman merkez ve ilçelerinde sosyal paylaşım siteleri üzerinden bölücü terör örgütünün propagandasını yapan, terör örgütünü övücü ve destekleyici paylaşımlarda bulunduğu tespit edilen 16 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır." denildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle belediye ekipler..
Batman Valisi Ekrem Canalp, 2025 Aralık ayında gerçekleştirilen asayiş faal..
Batman Valisi Ekrem Canalp, kentte etkili olan yoğun kar yağışıyla ilgili y..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 4 radyonun ..
Batman'da bir evin çatı katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle ..
Batman Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında yürütüle..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=