Lütfen bekleyin..



Çetiz: Hizmete talibiz

01 Şubat 2018, 16:48 - Okunma: 1572

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Cemal Çetiz, BESO seçimiyle ilgili açıklama yaparak, hizmete talip olduklarını söyledi.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Cemal Çetiz BESO seçimiyle ilgili açıklama yaptı.

Çetiz öncelikle 4 Şubat Pazar günü yapılacak olan oda seçiminin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, tüm üyelerin sandığa giderek tercihlerini sandığa yansıtmalarını, layık, hizmet ehli kadroları yönetime getirmelerini bekledikerini ifade etti.

Çetiz, Esnaf ve sanatkârın bugüne kadar hak ettiği hizmet ve desteği bulamadıklarını, sıkıntılarıyla baş başa bırakıldıklarına inandıkları için, yeni bir anlayış ve temiz bir kadro ile yönetime talip olduklarını ve çalışmalarının üzerinde şekillendiği prensipleri şöyle sıraladı:

"ADALETİ tüm işlerimizin eksenine koyarak alacağımız karar ve atacağımız adımlarda adil olacağız.

DÜRÜSTLÜK hazinedir şiarıyla yaptığımız, yapacağımız ve yapamadıklarımız konusunda başta üyelerimiz olmak üzere tüm halkımıza karşı dürüst davranacağız.

ŞEFFAF, vesayetten ve siyasetten uzak bir kadro oluşturup oda çalışmalarımıza, azami derecede üyelerimizi dâhil edip bilgilendirerek, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasını hak ettiği yere getirmeye gayret edeceğiz.

GÜVEN duygusu kırılmış insanımızın güvenini kazanmaya, zedelenmiş hassasiyetleri imar etmeye çalışacağız.

HİZMET yerleri olması gereken odaları vesayetten uzak amacına uygun hale getireceğiz. Hedefine hizmeti koyan yönetimimiz, koltuklara yapışıp kalmayı ve başka yerlere ulaşmak için bu koltukları basamak yapan sakat anlayışı değiştirip, hizmetin kalitesini artırmaya azimli olacaktır."

Çetiz açıklamasının sonunda şu ifadelere yer verdi:

"OY PUSULAMIZIN RENGİ YEŞİLDİR. Batman esnaf ve sanatkârlar odası değerli üyelerinin oylarına yönetimimiz olarak talibiz. Seçimlerin şehrimize hayırla getirmesini temenni ederiz."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..
Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, yaptığı yazılı açıklamada, uzun ..
Batman'ın henüz şehirleşme anlamında hak ettiği noktada olmadığını beli..
Batman'da uyuşturucu satıcılığı yapanlara yönelik düzenlenen operasyond..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, özel bakıma muhtaç hastaların genel a..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=