Lütfen bekleyin..



Batman Belediyesi'nden "Dolandırıcılık" uyarısı

15 Şubat 2018, 18:22 - Okunma: 1693

Batman Belediyesi Başkanlığı, Batman Belediyesi adını kullanıp yardım talebinde bulunan kişilere itibar edilmemesi uyarısı yaptı.

Batman Belediyesi Başkanlığı, Batman Belediyesi adını  kullanıp yardım talebinde bulunan kişilere itibar edilmemesi uyarısı yaptı.

Yapılan açıklamada şu uyarı yapıldı:

"İlimizden veya başka illerden art niyetli kişilerin ‘Kendilerini Batman Belediyesinin adını kullanıp yardım talebinde bulunduğuna dair duyumlar alınmıştır.

Belediyemize bağlı herhangi bir müdürlüğümüzün, herhangi bir kurumdan veya kuruluştan, esnafımızdan, vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla para yardımı toplama gibi bir yöntemi bulunmamaktadır."

 

Belediye veya Batman Belediye Başkanlığı’nda bulunan idarecilerimizin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, bu gibi durumlarla karşılaşan vatandaşlarımızın Belediyemizin 0 488 213 27 59, 153 Alo Beyaz Masa, Emniyet Müdürlüğü’nün Alo 155 ve Belediyemiz 0 533 153 65 72 numaralı WhatsApp hatlarına ulaşarak ihbarda bulunulması önemle rica olunur."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği, son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine karşı vata..
Batman'da izinsiz yapılaşmanın önüne geçmek için Uydu Tabanlı Yapay Zek..
Emeklilerin artık temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldiğini vurgulaya..
Batman'da iki aracın çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 kişi yaralandı...
Batman Valisi Ekrem Canalp’in talimatlarıyla Sason ilçesinde bulunan Mereto..
Gazze'de siyonist işgal rejimi katliam ve soykırımı, açlıktan ve temel ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=