Lütfen bekleyin..



Aksoy, minibüs esnafıyla bir araya geldi

04 Mart 2018, 13:51 - Okunma: 1626

Batman Belediyesi sınırları içerisinde toplu taşıma sisteminin iyileştirilmesi ve yenilenmesi ile ilgili toplu ulaşım toplantısı yapıldı.

Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy'un başkanlık ettiği toplantıda, Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin, Sabri Aydın’ın yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Doç. Dr. Murat Ergün, Ulaştırma Yüksek Mühendisi Bektaş Kopal, Avukat Hüseyin Öztürk, minibüs esnafı, kooperatif başkanları hazır bulundu.

 

Belediye Başkan Vekili Aksoy’un konuşmasının ardından İTÜ’nden Doç. Dr. Ergün, Ulaştırma Yüksek Mühendisi Kopal teknik ve ekonomik konularda bilgi verirken, Avukat Öztürk de hukuksal konularda açıklamalarda bulundu.

 

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Vekili Akskoy, Batman Belediyesinin tüm çalışmalarının toplum yararı gözetilerek hazırlanıp hayata geçirildiğini söyledi.

 

Yapılacak düzenleme ile minibüs esnafının hak ve hukukunun da korunduğunu belirten Başkan Vekili Aksoy : “Bizler buraya toplu taşıma sisteminin iyileştirilmesi ve yenilenmesi ile ilgili toplandık. Bu bir bilgilendirme toplantısıdır. Bununla bir yandan minibüsçü esnafımız tasarruf sağlamış olurken, bir yandan da hem çevre kirliliğinin önlenmesine hem de trafiğin rahatlamasına büyük katkı sağlamış olacağız. Minibüs esnafımız dilek ve taleplerini kooperatif başkanlarına iletecek. Bunun için bir komisyon oluşturuldu. Burada yapılan görüşmelerin ardından ortak bir mutabakata varılacak. Bu komisyon iki ay içerisinde ön raporunu hazırlayıp bize sunacak. Daha sonra nihai karar açıklanacak” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da gerçekleştirilen genel asayiş ve güvenlik uygulamasında birçok iş..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihad Altun, beraberindeki heyet..
Batman'da meydana gelen iki ayrı yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müda..
Batman'da abartı egzoz ve mevzuata aykırı teknik değişiklik denetimleri..
6. Ortadoğu Barış ve Güvenlik Forumu için Duhok’a giden HÜDA PAR Batman Mil..
Batman Valisi Ekrem Canalp, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensup..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=