Lütfen bekleyin..



AFAD İl Müdürlüğünden Aksoy’a ziyaret

05 Mart 2018, 16:24 - Okunma: 1520

Batman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) heyeti 2018 Yılı 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy'u makamında ziyaret etti.

AFAD İl Müdürü Fevzi Bakır, AFAD personelleriyle birlikte Başkan Vekili Aksoy'u makamında ziyaret ederek günün anlam ve önemine ilişkin çiçek takdim etti.

Deprem Haftası dolayısıyla Batman’da gerçekleştirilecek etkinlikler konusunda Başkan Vekili Aksoy'a bilgi veren AFAD İl Müdürü Bakır, kurumlarda ve okullarda “Temel Afet Bilinci”ne yönelik eğitim, bilgilendirme, tatbikat ve farkındalık oluşturmak için çeşitli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Ülkemizin deprem kuşağında olduğu, afetlerin değil ihmalin öldürdüğü, afetlerin zararları ve bilinçli toplum gibi konuların önemine dikkat çekilen görüşmede, Belediye Başkan Vekili Aksoy da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda ev, ar..
Batman'da çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalanarak cezaevine teslim..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde "Kampüs İntifadası Çadır N..
Batman'da geçtiğimiz hafta bir kişinin öldüğü, biri bebek 3 kişinin de ..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, CHP'nin Grup Başkan Vekili Gökhan G..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=