Lütfen bekleyin..



Emekli TOKİ bölgesinde yol onarım çalışması

31 Mart 2018, 18:24 - Okunma: 1642

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Emekli TOKİ bölgesinde bulunan deforme olmuş yolu onardı.

Çalışmaların devam ettiği güzergâhta ekiplerimiz hafta sonu da aralıksız çalıştı.

 

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolunun mevsimsel hava şartlarından dolayı bozulan satıhların onarılması için semt sakinlerinin Belediyemize yaptıkları müracaatın değerlendirilmesi sonucu ekiplerimiz yolun bozulan kısmını onardı.

 

Yolun onarılarak can ve mal kaybına sebebiyet vermemesi için canla başla çalışan ekiplerimizi takdir eden semt sakinleri, Batman Belediyesinin göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı belediye yönetimine teşekkürlerini iletti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Belediyesi, Asri Mezarlık'ta bir cenazenin defin yerinin değişti..
Batman Valisi Ekrem Canalp, asayiş toplantısında, trafik kazalarının büyük ..
Batman Belediyesi, şehir içi ulaşımını daha konforlu ve güvenli hale getirm..
Batman’ın Kozluk ilçesinde kaybolan 63 yaşındaki Alzheimer hastası vatandaş..
Batman'da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar ka..
Batman-Siirt çevre yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yara..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=