Lütfen bekleyin..



HAKSİAD iş adamlarıyla istişare toplantısı düzenledi

13 Mayıs 2018, 01:01 - Okunma: 2761

Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Türkiye’nin değişik birçok ilinden gelen iş adamlarıyla istişare toplantısı düzenledi.

Ankara Kızılcahamam’da bir otelde düzenlenen toplantının 2 gün sürmesi bekleniyor. Toplantıda derneğe üye iş adamlarının birbirini daha iyi tanıması ve iş sahasında tecrübelerin paylaşılması hedefleniyor.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda HAKSİAD Başkanı Ramazan Azboy, bir açılış konuşması yaptı. Katılımcı iş adamlarını selamlayarak konuşmasına başlayan Azboy, hakkı esas alan ticaret ahlâkını yerleştirme ve yayma gerektiğine inanan iş insanlarının bir araya gelmesiyle 2013 yılında HAKSİAD’ı kurduklarını hatırlattı.

Dünyada ve İslam ülkelerinde yapılan haksızlıklar göz önüne alındığında derneklerinin isminin hak olmasının daha da önemli olduğuna dikkat çeken Azboy, derneğin kuruluş amaçlarına değindi.

Azboy, “Üyelerimiz arasında koordinasyon ve işbirliğini geliştirmek, ülkemizin ekonomik, sosyal ve manevi açıdan kalkınmasına katkı sunmak, bölgesel ve sektörel potansiyelimizin en iyi şekilde değerlendirilmesi için faaliyete bulunmak. Sanayici ve iş adamlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, toplumda öncü ve girişimci nitelikleri geliştirmek, Peygamberimizin müjdesi olan dürüst, emin, Müslüman tüccar olarak Peygamberler, şehitler ve sıddıklarla beraber olma hadisine mazhar olmak.” şeklinde konuştu.

Düzenlenen toplantının amacına da değinen Azboy, şöyle devam etti: “Ülkemiz şu an bir seçim sürecinden geçmektedir. Seçimin hayırlara vesile olmasını dilerim. İş camiası olarak yüksek döviz kuru, yüksek kredi oranları, ekonomik belirsizlik ortamında iş yapmak çok zor olmuş durumda. Şu an yapacağımız istişare neticesinde ekonomik belirsizlik ortamında üyelerimize çıkış yollarını göstermeye çalışacağız.”

Toplantı, Azboy’un konuşmasının ardından sinevizyon gösterimi ve sunum ile devam etti.

Toplantının Pazar günü 12.30’da sona ermesi bekleniyor. (İLKHA)

Etiketler : Haksiad, Ankara, Ramazan azboy
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, hızla yükselen altın fiyatlarının ..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerinin kartlı satışlardan kaynaklana..
Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Batman'da 380 iş yeri mercek altına ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve DİKA tarafından..
Batman Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) ek olarak planlanan 306 hektarl..
Batman Defterdarlığı, 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=