Lütfen bekleyin..



Belediyeden dar gelirli ailelere Ramazan kolisi

22 Mayıs 2018, 15:47 - Okunma: 1299

Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, geçen sene olduğu gibi bu sene de dar gelirli ailelere Ramazan kolisi dağıtıyor.

Batman Belediye Başkanlığına bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce Batman'da yaşayan ihtiyaç sahibi 2 bin 400 aileye Ramazan kolisi dağıtımına başlandı.

Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Ramazan kolisi dağıtılacak ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesinin ardından her gün 5 ayrı mahallede tespiti yapılan ihtiyaç sahiplerine, Ramazan yardım kolilerini almaları için bilgilendirme mesajı gönderiliyor.

Geçen sene 2 bin adet Ramazan kolisinin dağıtımını gerçekleştiren Batman Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, bu sene dağıtılacak Ramazan yardımı koli sayısını 2 bin 400’e çıkararak daha fazla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedefliyor.

 

Belediyeden yapılan açıklamada, ihtiyaç sahiplerinin Batman Belediye Başkanlığından gönderilen bilgilendirme mesajının ardından kimlik fotokopisiyle birlikte Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne giderek yardım kolilerini alabilecekleri belirtildi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
2024 yerel seçimlerde yeni seçilen ve güven tazeleyen muhtarlar ile buluşan..
Siyonist işgal rejiminin başta Gazze olmak üzere Filistin topraklarında kat..
Uyuşturucuyla mücadelenin temel öncelikleri arasında olduğunu belirten Batm..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sêgirkan Köyünde serada çalışan çiftçil..
Batman'da etkili olan dolu, şehri etkisi altına alırken bu durum şehrin..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=