Lütfen bekleyin..



35 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

25 Mayıs 2018, 14:22 - Okunma: 1667

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde yapılan yol kontrolünde PKK’nin finans kaynağı olduğu ifade edilen kaçak sigara ele geçirildi.

Batman Valiliği, jandarma tarafından yapılan yol kontrolünde bir araçta PKK’nin finans kaynağı olarak piyasaya sürülen gümrük kaçağı sigara ele geçirildiğini açıkladı.

Jandarma tarafından24 Mayıs 2018 tarihinde Hasankeyf İlçesi mülki sınırları içerisinde yapılan yol kontrolü ve arama çalışmalarında bir araçta arama yapıldığı belirtilen Valilik açıklamasında, “Yapılan aramada zula tabir edilen özel bölümde gizlenmiş toplam 35 bin 560 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilmiş olup, bir şüpheli adli makamlara sevk edilmiştir.” denildi.

Valilik açıklamasında sigara kaçakçılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında; 2018 yılı içerisinde toplamda 81 bin 286 paket kaçak sigara ele geçirildiği kaydedildi. (Mehmet Sait Çelik – İLKHA)

'Siyasetçiler yıpratıcı değil yapıcı siyaset yapmalıdır'


'Siyasetçiler yıpratıcı değil yapıcı siyaset yapmalıdır'

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı..
HÜDA PAR Kadın ve Aile Başkanlığı tarafından Batman'da düzenlenen "..
Batman’da düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirilirken,..
Batman Havalimanı’nda, çevresel risk yönetimi ve acil durumlara etkin müdah..
Batman'da iki katlı bir evin ikinci katında çıkan yangın, itfaiye ekipl..
Vali Ekrem Canalp, Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziya..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=