Lütfen bekleyin..



“Bölge insanı PKK’nın baskısı nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadı”

07 Haziran 2018, 10:10 - Okunma: 2030

Beşiri ilçesinde muhtarlar toplantısına katılan Batman Valisi Ahmet Deniz, PKK’nın tehdit ve baskısı nedeniyle bölge insanın büyük sıkıntılar yaşadığını söyledi.

​Batman Ahmet Valisi Deniz, PKK’nın tehdit ve baskısı nedeniyle bölge insanın büyük sıkıntılar yaşadığını söyledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Beşiri ilçesinde muhtarlar toplantısına katıldı. Vali Deniz, Durucak, Beyçayırı ve Eskihamur köylerini de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Beşiri Kaymakamı Mustafa Maslak ve ilçe kurum yöneticileri tarafından karşılanan Deniz, Beşiri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. 

İlde eğitim, sağlık, spor ve sanayi alanında önemli yatırımların yapıldığını belirten Deniz, “Organize Sanayi Bölgesinde kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. Yakın bir zamanda parselasyon çalışmalarına başlayacağız. Bu sayada birçok fabrika faaliyete girecek ve binlerce vatandaşımız da istihdamdan faydalanacaktır. İlimizin işsizlik gibi en önemli sorunu da giderilmiş olacağız.” diye konuştu.

Ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara karşı birlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini belirten Deniz, “Çocuklarımızın terör odaklarının tuzağına düşmemesi için dikkat edilmelidir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan güleçlere karşı dik durulmalı.” dedi.

Deniz muhtarlar toplantısının ardından, Beşiri ilçesi İkiköprü beldesinde, İl Özel İdaresinin desteğiyle belde belediyesi tarafından yapılan parkın açılışını yaptı.

Belde çocuklarıyla birlikte parkın açılışını gerçekleştiren Deniz, parkta incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Park açılışından sonra Beşiri ilçesine bağlı ve Durucak, Beyçayırı ve Eskihamur köylerini ziyaret eden Deniz, halkla bir araya gelerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Deniz, 30- 40 yıldır PKK’nin tehditti ve baskısı nedeniyle bölge insanın büyük sıkıntılar yaşadığını belirterek, sağlanan güven ve huzur ortamı sayesinde artık vatandaşın böyle bir sorun yaşamayacağını aktardı.(İLKHA)

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylık ödemesi öne çekildi


SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylık ödemesi öne çekildi

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylık ödemesi öne çekildi

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylık ödemesi öne çekildi

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylık ödemesi öne çekildi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=