Lütfen bekleyin..



​Sason'da baba cinneti faciası

22 Haziran 2018, 14:24 - Okunma: 1616

Batman’ın Sason ilçesinde cinnet getiren baba 2 oğlunu silahla vurduktan sonra intihar ederek hayatına son verdi.

Batman’ın Sason ilçe merkezinde cinnet getiren baba 2 oğlunu silahla vurduktan sonra intihar etti.

Batman’ın Sason ilçesi Yıldız Mahallesinde cinnet getiren baba 2 oğlunu silahla vurduktan sonra intihar ederek hayatına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 03.00 sıralarında Sason ilçesi Yıldız Mahallesinde oturan baba Hadi Yar cinnet getirerek önce oğulları İsmail Yar ile Feyzullah Yar’ı silahla vurarak yaraladı. Ardından da intihar ederek hayatına son verdi. Silahla vurulan Feyzullah Yar Sason İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevini yürütüyor. 

Bir mermi isabet eden Feyzullah Yar Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken kardeşi İsmail Yar ise ağır yaralı olarak Diyarbakır Tıp Fakültesine kaldırılarak tedavi altına alındı. (Mehmet Sait Çelik – İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kısa süreli yağış Batman'da birçok caddeyi göle çevirirken, Yeni Sanayi..
Batman'da Ciğerlo TOKİ bölgesindeki yapımı devam eden konutların inşası..
Batman Barosu öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, kentte ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sason ilçesinde gerçekleştirdi..
Batman Güney Çevre Yolu’nda bir otomobilin bir tırın dorsesine arkadan çarp..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, şehirde art..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=