Lütfen bekleyin..



Belediye haşere üremelerine karşı ilaçlamalara başladı

08 Temmuz 2018, 16:41 - Okunma: 1331

Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tatarcık, sivrisinek, sivrisinek larvası, akrep üremelerine karşı ekstradan önleyici ilaçlama çalışmaları yürütüyor.

Haşerelerin üremelerine elverişli koşullar oluşturan sulama kanalları, su birikintilerinin ve hayvan gübrelerinin bulunduğu bölgeler ile sokaklarda ilaçlama çalışmaları yürütülüyor.

Ekipler, özellikle haşerelerin ( tatarcık, sivrisinek, sivrisinek larvası, akrep…) üremesini engellemek için hem sıcak hem de soğuk sisleme uygulaması gerçekleştiriyor.

Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, vatandaşların rahat bir yaz dönemi geçirmeleri için, gece gündüz demeden, rögar ve kanalizasyonlar dahil Batman’ın genelinde ilaçlama yaptığını belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ‘aksamalar yaşanmasın’ diye önleyici tedbirler almaya çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇEVRE Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde, yaz aylarında yaş..
Batman'ın Hasankeyf ilçesi Üçyol köyünde, yeni sezon incir hasadı kapsa..
Batman merkez Kocalar köyü sınırlarında, Batman Çayı kıyısında bin 100 deka..
Batman Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), kentte içme suyu kaynaklarının h..
Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü yerleşkesinde bulunan Necat Nasıroğl..
Batman Belediyesi tarafından İrmi Mahallesi sınırları içerisinde kurulması ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=