Lütfen bekleyin..



Batman Basın Derneği'nden '15 Temmuz' mesajı

12 Temmuz 2018, 17:49 - Okunma: 1157

Batman Basın Derneği (BBD) Başkanı Cebrail Uyanık, 15 Temmuz darbe girişiminin asıl amacının ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye'yi iç savaş ortamına sokmak olduğunu kaydetti.

Batman Basın Derneği (BBD) Başkanı Cebrail Uyanık, "Darbe girişiminin asıl amacı ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye'yi iç savaş ortamına sokmaktı" dedi.

BBD Başkanı Uyanık, 15 Temmuz gecesi yaşananları ve aldıkları dersleri unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesiminin kararlı duruşuyla darbe girişiminin sonuçsuz bırakıldığını anımsatan Uyanık mesajında, “Darbe girişiminin asıl amacı ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye'yi iç savaş ortamına sokmaktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın darbe gecesi telefon ile bağlanıp halkımızı alanlara davet etmesiyle darbenin seyri değiştirilmiştir. Cumhurbaşkanı ve milletin dik duruşu sayesinde milletin iradesine darbe yapmak isteyen şer odaklarına büyük bir darbe indirildi. Artık 15 Temmuz ruhunu canlı tutmak gibi bir sorumluluğumuz var. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, yapılan hesaplar ancak bu şekilde bertaraf edilebilir. Bu nedenle şehitlerimizin kanıyla, vatanın bir kez daha kurtarıldığı, şanlı tarih olan 15 Temmuz'u unutmayacağız ve unutturmayacağız."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=