Lütfen bekleyin..



Batman’da kaçakçılık ile mücadele toplantısı yapıldı

02 Ağustos 2018, 16:08 - Okunma: 1662

Batman’da Akaryakıt ve Sigara Kaçakçılık ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Batman’da düzenlenen Akaryakıt ve Sigara Kaçakçılığı ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.  

Akaryakıt ve Sigara Kaçakçılığı ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na Vali Deniz’in yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Hasan Akin, kamu kurum yöneticileri ile kurul üyeleri katıldı.  

Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Abdulvahap Asma tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin kurula yaptığı sunumla devam etti.

Deniz, "Devletin vergi kaybı ve terör örgütlerinin finansman kaynaklarının önlenmesi amacıyla yapılan Akaryakıt ve Sigara Kaçakçılığı ile Mücadele Koordinasyon toplantılarının önemlidir. Bu tür toplantılarda idari birimlerimizin aldığı önleyici tedbirler kapsamında ilgili kurumların daha etkin ve verimli bir çalışmanın yürütülmesi açısında önemlidir." dedi.

Yapılan sunumun ardından toplantı, konuya ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Mehmet Sait Çelik – İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince farklı tarihlerde gerçekleş..
Batman Havalimanı Müdürlüğü, Ramazan ayında seyahat edecek yolculara, iftar..
Batman Valiliği ve Batman Belediyesi açıklamasında, mevzuata aykırı şekilde..
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Yeniçağlar köyünde şarjda bulunan cep t..
Batman'da il girişinde durdurulan bir araçta, kızartma yağı bidonlarını..
Batman'da seyir halindeki bir tırın dorsesi, yol kenarında radar deneti..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=