Lütfen bekleyin..



Batman'da kaçak cep telefonu operasyonu

08 Ağustos 2018, 15:33 - Okunma: 1608

Batman'da polisin kaçak cep telefonu operasyonunda 135 adet akıllı telefon ele geçirildi.

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kaçak cep telefonu operasyonunda 135 adet akıllı telefon ele geçiriirken, bir kişi gözaltına alındı.

Batman Emniyeti'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce durumundan şüphelenilerek (1) aracın durdurularak yapılan aramasında çeşitli marka ve modelde 135 adet  akıllı telefon ele geçirilerek el koyulmuştur.

Konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan (2) şüpheli şahıs İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da iki tır'ın karıştığı kazada, arızalanan tır'ın şoförü ola..
Batman'da 3 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, araçlard..
Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Batman İl Müftüsü Ahmet Du..
Batman'da gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimi, satışı ve ..
SUMUD Filosu ile Gazze ablukasını kırmak için yola çıkan Dr. Abdülaziz Yalç..
Batman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adana'dan kente uyuşturucu get..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=