Lütfen bekleyin..



Pınarbaşı'nda içme suyu borusu patladı

29 Ağustos 2018, 20:21 - Okunma: 1459

Batman'da Pınarbaşı Mahallesinde içme suyu borusu patlaması sebebiyle caddeyi su bastı.

Batman'da içme suyu borusu patlaması sebebiyle caddeyi su bastı.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Pınarbaşı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde geçen su isale hattı patladı. Şebeke hattında meydana gelen patlamada tonlarca içme suyu caddeye aktı.

Su isale hattında yaşanan akıntıdan dolayı Pınarbaşı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı bir süre araç trafiğinde aksaklıklar yaşandı.

Haber verilmesi üzerinden olay yerine gelen Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BASKİ) ekiplerince patlayan boru tamir etti.

İsale hattının tamiri için bir süreliğine birçok mahallenin suyu kesilirken tamirin ardından mahallelere tekrar su verildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Havalimanı’nda, çevresel risk yönetimi ve acil durumlara etkin müdah..
Batman'da iki katlı bir evin ikinci katında çıkan yangın, itfaiye ekipl..
Vali Ekrem Canalp, Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziya..
Batman'da yolcu otobüsünde yapılan aramada 4 kilo 250 gram metamfetamin..
Sürücü adaylarının şehir trafiğinde eğitim almak zorunda kaldığını belirten..
Batman'da taze koyun peyniri satışları devam ederken, peynirci esnafı, ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=