Lütfen bekleyin..



Kaçak sigara ve silah ele geçirildi

18 Ekim 2018, 11:19 - Okunma: 1848

Batman’da yapılan operasyonda, gümrük kaçağı sigara ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Batman’da bir eve yapılan operasyonda 11 bin 750 paket gümrük kaçağı sigara ve durdurulan bir araçta yapılan aramada ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlimizde bir ikamete düzenlenen operasyonda 11 bin 750 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmiştir. Konu ile ilgili bir şahıs gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri devam etmektedir.” denildi.

Açıklamanın devamında, yapılan kontrollerde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta ise bir adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör ve 2 adet fişek ele geçirildiği kaydedildi. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

'AB yanlış yöne doğru gidiyor'

'AB yanlış yöne doğru gidiyor'

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Havalimanı’nda, çevresel risk yönetimi ve acil durumlara etkin müdah..
Batman'da iki katlı bir evin ikinci katında çıkan yangın, itfaiye ekipl..
Vali Ekrem Canalp, Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziya..
Batman'da yolcu otobüsünde yapılan aramada 4 kilo 250 gram metamfetamin..
Sürücü adaylarının şehir trafiğinde eğitim almak zorunda kaldığını belirten..
Batman'da taze koyun peyniri satışları devam ederken, peynirci esnafı, ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=