Lütfen bekleyin..



KPSS nedeniyle nüfus müdürlükleri pazar günü açık olacak

02 Kasım 2018, 11:39 - Okunma: 1638

​KPSS nedeniyle öğrencilerin iş ve işlemlerinin yürütülebilmesi için pazar günü merkez nüfus müdürlükleri 07.00-10.00 saatleri arasında hizmet vereceği bildirildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 2018 KPSS Ön Lisans Sınavı nedeniyle öğrencilerin iş ve işlemlerinin yürütülebilmesi için pazar günü merkez nüfus müdürlüğünün 07.00-10.00 saatleri arasında hizmet vereceği belirtildi.

Açıklamada, "04 Kasım 2018 Pazar günü yapılacak olan 2018-KPSS Ön Lisans Sınavına katılacak adaylardan sınav gününde nüfus cüzdanını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyenler için kimlik kartı başvurularının alınarak ‘Geçici Kimlik Belgesi’ verilmesi için Batman Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü 04 Kasım 2018 Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacaktır. Sınava katılacak adayların T.C. Kimlik Kartı başvurusunun alınabilmesi için Sınav Giriş Belgesi ile 2 adet biyometrik fotoğraf getirmesi zorunludur." denildi. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da gerçekleştirilen genel asayiş ve güvenlik uygulamasında birçok iş..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihad Altun, beraberindeki heyet..
Batman'da meydana gelen iki ayrı yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müda..
Batman'da abartı egzoz ve mevzuata aykırı teknik değişiklik denetimleri..
6. Ortadoğu Barış ve Güvenlik Forumu için Duhok’a giden HÜDA PAR Batman Mil..
Batman Valisi Ekrem Canalp, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensup..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=