Lütfen bekleyin..



​19 ayrı suçtan araması olan 2 şahıs yakalandı

02 Kasım 2018, 23:31 - Okunma: 1757

Batman’da 14 farklı suçtan aranan ve 12 yıl 7 ay cezası bulunan Ç.Ö isimli şahıs ile 5 ayrı suçtan araması olan A.T isimli şahıs polis tarafından yakalandı.

Batman’da 19 ayrı suçtan aranan 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 14 farklı aranan ve 12 yıl 6 ay 51 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 4 bin 860 TL para cezası bulunan Ç.Ö. isimli şahsı yapılan araştırmalar neticesinde bir ikamette olduğunu tespit etmiştir. İkamete düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınan şahıs İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir.” denildi.

Açıklamanın devamında ise “Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir Kasım günü devriye görevini ifa ettiği sırada durumundan şüphelenerek durdurduğu A.T. isimli şahsın yapılan G.B.T. sorgulamasında 5 ayrı suçtan arandığı tespit edilmiştir. Yakalanarak gözaltına alınan şahıs İl Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir.” ifadelerine yer verildi. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince farklı tarihlerde gerçekleş..
Batman Havalimanı Müdürlüğü, Ramazan ayında seyahat edecek yolculara, iftar..
Batman Valiliği ve Batman Belediyesi açıklamasında, mevzuata aykırı şekilde..
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Yeniçağlar köyünde şarjda bulunan cep t..
Batman'da il girişinde durdurulan bir araçta, kızartma yağı bidonlarını..
Batman'da seyir halindeki bir tırın dorsesi, yol kenarında radar deneti..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=