Lütfen bekleyin..



DEDAŞ Batman’da kış hazırlıklarına başladı

14 Eylül 2015, 16:50 - Okunma: 2131

DEDAŞ Batman İl Müdürlüğü, kış hazırlıkları için planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına başladı.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) Batman İl Müdürlüğü, planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmaları kapsamında kış gelmeden, planlanan işlerin tamamlanması diğer taraftan yıpranan enerji nakil hatlarını yenileyip bunları yer altına alacak.

DEDAŞ Batman İl Müdürü Murat Dursun, yaklaşan kış mevsiminde Batmanlı müşterilerine kaliteli ve kesintisiz enerji verebilmek için imkânlarını seferber ettiklerini söyledi. Dursun, enerji alanında yıllardır biriken sorunları gidermeye çalıştıklarını belirterek, 30 yılda biriken sorunları, bir iki yıl içinde tamamen çözebilmenin mümkün olmadığını belirtti. Eskiyen ve arıza vermeye meyilli olan hatları yenilediklerini ifade eden Dursun, diğer taraftan ise hatları yeraltına çektiklerini söyledi.  

DEDAŞ yetkilileri, hatların yenilenip güçlendirilerek yer altına alınması çalışmalarının daha önceden planlanan bir program çerçevesinde gerçekleştirildiğini ve bu çalışmaların aynı anda birçok mahalleyi kapsadığını açıkladı.

DEDAŞ yetkililerinden alınan bilgiye göre, Batman’da 20 kilometre uzunluğunda çevre yolu ve bulvarlar aydınlatıldı. Beşiri Kavşağı ile Hasankeyf Kavşağı ve Hasankeyf Kavşağı ile TOKİ arasındaki çevre yolu da şehir aydınlatma programına dâhil edildi.  (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..
Batman'da yapılan çalışmalarda üç günde 11 ruhsatsız tabanca ele geçiri..
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar sürerken polisin..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=