Lütfen bekleyin..



“Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun”

10 Ocak 2019, 13:49 - Okunma: 12864

Batman Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Salih Özcan, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" münasebetiyle kutlama mesajı yayımlandı.

Basın emekçilerinin gününü kutlayan Batman Medya Mensupları Cemiyeti (BAMMED) Başkanı Mehmet Salih Özcan verdiği mesajda, “Toplumu bilgilendirme adına her türlü zorluklara katlanarak kamusal hizmet sunan basın çalışanları meslektaşlarımın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nü kutluyorum.” dedi.

Gazetecilik mesleği toplumu peşinden sürüklemesi nedeniyle büyük bir öneme sahip mesleklerin başında geldiğini söyleyen Özcan; “Güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun tesisini sağlamaktadır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olmaktadır. Gazeteci meslektaşlarımız memleketimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olmakta… Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan basın mensuplarının toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Mesai mefhumu gözetmeden topluma haber ve bilgi akışı sağlamak gibi bir misyonu üstlenmiş olan değerli meslektaşlarımın"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutluyorum.” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..
Gazetecilerin ekonomik açıdan çok zorlandıkları bir dönemden geçtiğini beli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=