Lütfen bekleyin..



​Metruk bina tehlike saçıyor

31 Ocak 2019, 11:38 - Okunma: 2117

​Batman’da, metruk ve yıkılmaya yüz tutmuş eski bina madde kullanıcıların mekânı haline geldiğini söyleyen vatandaşlar, yetkililerin bir an önce binanın yıkmasını istiyor.

Batman’ın birçok mahallesinde yıkılmaya yüz tutmuş ve sahipleri tarafından kullanılmayan eski mekânların esrar ve fuhuş sektöründe kullanıldığı iddia ediliyor.

Bahçelievler Mahallesinde "Hilalevler" diye adlandırılan, Kudret Cami yakınında yıkılmaya yüz tutmuş eski bina madde kullanıcıları ve fuhuş yuvası haline geldiği belirtiliyor.

Madde kullanıcıların mekânı haline gelen binanın yıkılmasını isteyen Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Fersende Aksoy, binaların tehlike saçtığını söyledi.

“Bir an önce binanın yıkılmasını istiyoruz”

Metruk binanın mahallenin göbeğinde olduğunu dile getiren Aksoy, “Bu bina mahalle ortasındadır. Burayı sürekli esrarcılar kullanıyor. Yıkılma tehlikesi de olduğundan bu güzergâhı kumlananların canları tehlikededir. Kolonları düşmek üzeredir. Bina çok tehlikelidir. Buradan yetkililere sesleniyorum; bir an önce binanın yıkılmasını istiyoruz. Sözde yıkılacaktı şimdiye kadar herhangi bir gelişme olmadı. Esrarcılar gece binayı kullanıyor, Allah göstermesi mahalleden birinin başına bir şey gelse kim bunun hesabını verecek.” dedi.

“Bu binayla başımız belaya girmiş”

Mahalle sakinlerinden Murat Özbek, “Belediyeye müracaat ettik belediye gelip yıkmadı. Bu binayla başımız belaya girmiş. Uyuşturucu, eroinci ve esrarcılar gelip buraya girip çıkıyor yani huzurumuz kalmadı. Taşınmak için başka yerde ev arıyoruz. Gece saat 1-2 oluyor silah sıkıyorlar. Çok şikâyetçiyiz ve çok rahatsız oluyoruz. Ailemizle beraber bir yerlere gidemiyoruz. Onun için belediye bir an evvel burayı yıkmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Huzur kalmamış artık yapılacak bir şey varsa yapsınlar”

Metruk bina yüzünden mahallelerinde huzurun kalmadığını dile getiren Naim Gökalp, “Burası yıkılacaksa yıkılsın. Mahalleli olarak kimsenin huzuru kalmadı. Uyuşturucu bağımlısından tut, hırsız, it ve kopuklar gece gündüz burada takılıyor. Hepimizin eşi çoluk çocuğu var. Huzur kalmadı artık yapılacak bir şey varsa yapsınlar.” şeklinde konuştu. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

Türkiye'yi temsil edecekler

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=