Lütfen bekleyin..



Batman'da bir ayda 48 bin kişi uçakla yolculuk yaptı

12 Mart 2019, 12:33 - Okunma: 2123

Batman Havalimanı Müdürlüğü, 2019 yılı şubat ayı havalimanı yolcu istatistik bilgilerini paylaştı.

Batman Havalimanında bu yılın şubat ayında 48 bin 811 kişiye hizmet verildiği bildirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2019 yılı şubat ayı havalimanı istatistiklerine göre; şubat ayında Batman Havalimanı'nda iç hat yolcu trafiği 48 bin 641, dış hat yolcu trafiği 170, toplam yolcu trafiği ise 48 bin 811 oldu. 2019 yılı şubat ayında Batman Havalimanı'na iç hat iniş-kalkış yapan uçak trafiği 323 oldu. Dış hatlar uçak trafiği bir olmak üzere, toplam uçak trafiği 324'e ulaştı. 2019 yılı şubat ayında Batman Havalimanı yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise toplamda 436 ton olarak gerçekleşti." denildi.

2 aylık gerçekleşmelerde ise Batman Havalimanı'nda 2019 yılı şubat ayı sonu itibarıyla hizmet verilen yolcu sayısının 108 bin 296'ya, uçak trafiğinin 720'ye ulaştığı ifade edilen açıklamada, yük trafiğinin ise 970 ton olduğu kaydedildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar ka..
Batman-Siirt çevre yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yara..
Batman Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı park ve yeşil alanlarda t..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun ve beraberindeki heyet Türk..
Batman Valisi Ekrem Canalp, sabah saatlerinde başladığı program kapsamında ..
Batman'da polis ekiplerince durdurulan bir tırda yapılan aramada, 27 ki..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=