Lütfen bekleyin..



13 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

22 Eylül 2015, 16:26 - Okunma: 2052

Batman’da yol kontrolleri sırasında durdurulan bir araçta yapılan aramada toplamda 13 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Batman’ın Kozluk ilçesi Bekirhan Beldesinde yol kontrolleri sırasında durdurulan bir araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 45 bin lira olan 13 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Konuyla ilgili Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yol kontrol ve arama faaliyeti sonucunda; İ.S isimli şüphelinin sürücülüğünü yaptığı araçta yapılan aramada yaklaşık piyasa değeri 45 bin TL olan toplam 13 bin paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.” denildi.

Kozluk Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, şahsın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtilen açıklamada, gümrük kaçağı sigaralara ise el konulduğu ifade edildi.(İLKHA)

Etiketler : kaçak sigara
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman–Beşiri kara yolunda, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği ..
Batman'da bahis faaliyetlerine yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüphel..
Batman'da plakası belirlenemeyen bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye e..
Batman OSB yolu üzerinde, yolcu minibüsü ile bir tır'ın karıştığı trafi..
Batman'da Dünya Kudüs Haftası kapsamında Pazar günü "Miracımız Kud..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Miraç Kandili münasebetiyle yaptığı..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=