Lütfen bekleyin..



Okul servisi çocuğu ezdi

19 Eylül 2019, 16:47 - Okunma: 1345

Bir okul servisi 7 yaşındaki ilkokul öğrencisini ezdi. Hastaneye kaldırılan çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza ikindi saatlerinde Batman Merkeze bağlı Tılmerç Mahallesi, Kazım Karabekir İlkokulu önünde meydana geldi. 

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, İlkokul ikinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Rumeysa Asutay, okul çıkışı yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir okul servisinin altında kaldı. Batman Devlet Bölge Hastanesine kaldırılan minik Rumeysa, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da iki tır'ın karıştığı kazada, arızalanan tır'ın şoförü ola..
Batman'da 3 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, araçlard..
Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Batman İl Müftüsü Ahmet Du..
Batman'da gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimi, satışı ve ..
SUMUD Filosu ile Gazze ablukasını kırmak için yola çıkan Dr. Abdülaziz Yalç..
Batman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adana'dan kente uyuşturucu get..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=