Lütfen bekleyin..



PKK'ya ait 4 sığınak imha edildi

11 Kasım 2019, 22:41 - Okunma: 1667

Batman'ın Hasankeyf kırsalında devam eden operasyonda PKK'ya ait olduğu belirtilen 4 sığınağın imha edildiği bildirildi.

Batman Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Batman İl Jandarma Komutanlığı'nca sözde Mava alanında 9 Ekim 2019 tarihinden itibaren başlatılan Kıran-2 Şehit Uzm. J.VI Kıdemli Çavuş Bülent Doğan operasyonu kapsamında 20 JÖH timi ile tarama arama faaliyeti icra etti. Valimiz Hulusi Şahin tarafından da Karakaş Üs Bölgesinden takip edilen operasyon kapsamında 4 adet sığınak tespit edildi. Tespit edilen sığınaklarda tuzaklanmış vaziyette bir adet RPG-7 Antitank Roketi, 20 kilogram patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış amonyum nitrat ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi." denildi.

Sığınakların imha edildiği kaydedildi. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA) 

 

 

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında..
Batman'dan iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada maddi ..
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına v..
Batman merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonda, 81 şüphelinin 2 milyonu aşk..
Batman'da seyir halindeyken alev alan kasalı pikap, itfaiye ekiplerinin..
Batman’ın Sason ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde yoğun yağışlar nedeniy..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=