Lütfen bekleyin..



Batman, Adana ve Kayseri'de DAİŞ operasyonu: 37 gözaltı

30 Aralık 2019, 10:01 - Okunma: 1416

Batman, Adana ve Kayseri'de, DAİŞ'e yönelik operasyonda, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 37 kişi gözaltına alındı.

Batman, Adana ve Kayseri'de, DAİŞ'e yönelik operasyonda, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 37 kişi gözaltına alındı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca DAİŞ'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 22 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 22 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, aralarında DAİŞ'in il sorumlusu olduğu öne sürülen M.D'nin de bulunduğu 22 şüpheli yakalandı.

Kayseri'de de DAİŞ'e yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda Suriye ve Irak'ta faaliyet yürüttüğü öne sürülen Irak uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, DAİŞ'e yönelik düzenlenen operasyonda ise 4'ü Suriye 2'si Irak vatandaşı 6 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Vali Ekrem Canalp, Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziya..
Batman'da yolcu otobüsünde yapılan aramada 4 kilo 250 gram metamfetamin..
Sürücü adaylarının şehir trafiğinde eğitim almak zorunda kaldığını belirten..
Batman'da taze koyun peyniri satışları devam ederken, peynirci esnafı, ..
Batman Belediyesi'nin 'Mahallemiz Tertemiz' kampanyası Çamlıca ..
Halkla buluşmalarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=