Lütfen bekleyin..



Batman'da boş araziye İHA düştü

09 Mart 2020, 11:36 - Okunma: 3175

Batman'da boş bir araziye düşen İHA'nın, düşme nedeninin henüz öğrenilemediği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde 14’üncü İnsansız Hava Uçakları Sistemleri Üs Komutanlığından kalktığı belirtilen İHA’nın, kalkışından kısa bir süre sonra Diyarbakır Caddesi yakınlarında boş bir araziye düştüğü belirtildi. Henüz tespit edilemeyen bir nedenle düşen İHA, alev alarak yandı.

Askeri bölgenin yakınlarında meydana gelen kazada, ölen ve yaralanın olmadığı belirtilirken, bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve polis ekibi gönderildi. İtfaiye ekipleri alev alan İHA’yı söndürdü.

Olay yerine giden ekipler, yaşanan kazayla ilgili incelemelerde bulundu. Ekipler, olay yerinde bulunan basının görüntü çekmesine izin vermedi.

Konuyla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama yapılmazken, görgü tanıkları hava aracının düşmesinin ardından patlama yaşandığını, bu nedenle düşen aracın kuvvetle muhtemel Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) olduğunu ifade ettiler. (İLKHA)






  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da polis ekiplerince durdurulan bir tırda yapılan aramada, 27 ki..
Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından, hakkında 15 yıl 9 ay kesinleşmiş..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, Batman Bağımsız Gazetecile..
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, Leman dergisinin Peygamber Efendimize ve İs..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kurum ziyaretleri kapsamında İl Müf..
Batman Valisi Ekrem Canalp, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerin..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=