Lütfen bekleyin..



263 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

02 Ekim 2015, 09:34 - Okunma: 2060

Batman’da durdurulan bir TIR’da yapılan aramada toplam bir milyon 577 bin 820 TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi.

Batman’da ihbar üzerine durdurulan bir TIR’ın dorsesinde yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık bir milyon 577 bin 820 TL olan toplam  262 bin 970 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kozluk ilçesi Üçyol mevkiinde ihbar üzerine durdurulan bir TIR’a bağlı dorse içerisinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık bir milyon 577 bin 820 TL olan toplam 262 bin 970 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada konu ile ilgili olarak yakalanan bir şahsın, Kozluk Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı ifade edildi.(İLKHA)

Etiketler : kaçak sigara
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman-Bismil istikametinde köprü çıkışında meydana gelen trafik kazasında,..
Batman'daki kamu yatırımlarının genel durumu, kurumlar arası koordinasy..
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), işverenleri çalışan maaşlarının banka aracılı..
Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) altyapı güçlendirme çalışmaları de..
Batman’ın bir işyeri önünde çıkan silahlı kavgada 3 kişi ile 1 polis memuru..
Batman’da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı...

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=