Lütfen bekleyin..



Batman'ın Beşiri ilçesinde bir apartman karantinaya alındı

10 Nisan 2020, 19:46 - Okunma: 1523

Beşiri İlçe Kaymakamlığı, Bağdu Mahallesinde bir apartmana Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle karantina uygulandığını duyurdu.

Batman'ın Beşiri İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlçemiz Bağdu Mahallesinde bir apartmanda Coronavirus (Covid-19) salgının kontrolü amacıyla, Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27'nci ve 72'nci Maddeleri kapsamında ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina uygulamasına karar verildiği ve karantina sürecinin hali hazırda devam ettiği kamuoyuna saygıyla duyurulur. Tüm vatandaşlarımızın kendi ikametlerinde kalmaları, çok zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları, ilçemize ve köylerimize dışarıdan gelen herkesin ikamet ettiği yerdeki kişilerle beraber 14 gün boyunca evlerinden çıkmamaları ve misafir kabul etmemeleri, hem kendi hem de toplum sağlığı açısından hayati derecede önemlidir."

Karantina uygulamasına yönelik denetimlerin yapılacağı belirtilen açıklamada, karara riayet etmeyen kişilerin zorunlu karantina altına alınacağı ifade edildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da birçok vatandaş, gelen yüksek elektrik faturalarına tepki gös..
Batman, 2025 yılı Erasmus+ programı başvurularında toplam 683 bin 558 Avro ..
Batman Defterdarlığı, genç nesillerde vergi bilincini artırmak amacıyla eği..
8'inci Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde hükümetin zam teklifini yete..
Batman'da cadde ortasında yere yığılan kadının, akli dengesinin yerinde..
Batman'ın Beşiri ilçesi yolunda kontrolden çıkan hafif ticari taksinin ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=