Lütfen bekleyin..



Olaylardan dolayı iptal olan tren seferleri başladı

02 Ekim 2015, 11:48 - Okunma: 2337

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yaşanan olaylardan dolayı 4 gündür iptal edilen tren seferleri, bugün itibariyle yeniden başladı.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yaşanan olaylardan dolayı 4 gün boyunca iptal edilen tren seferleri, bugün itibariyle tekrar başladı. 4 boyunca Batman-Diyarbakır arası yaklaşık 35 tren seferinin iptal edildiği belirtildi.
27 Eylül Pazar günü Kurtalan-Ankara seferini yapan Ekspres treni, Batman-Diyarbakır ray güzergâhına mayın döşendiği ihbarı yüzünden iptal edilmiş, Batman İstasyonu'nda bekleyen yolcular, minibüs ve otobüslerle Diyarbakır ile Elazığ’a taşınmıştı. Seferlerin iptal olması yüzünden Diyarbakır ile Elazığ’daki yolcular da Batman ve Kurtalan’a taşındılar.
Öte yandan, Diyarbakır’dan Batman’a gelmekte olan milyonlarca değerindeki Devlet Demiryollarına ait yol yenileme ve bakım makinasının, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde PKK mensupları tarafından yakıldığı öğrenildi. (M.Sait Çelik-batmanbasin.com)

Etiketler : tren seferleri
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman–Beşiri kara yolunda, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği ..
Batman'da bahis faaliyetlerine yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüphel..
Batman'da plakası belirlenemeyen bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye e..
Batman OSB yolu üzerinde, yolcu minibüsü ile bir tır'ın karıştığı trafi..
Batman'da Dünya Kudüs Haftası kapsamında Pazar günü "Miracımız Kud..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Miraç Kandili münasebetiyle yaptığı..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=