Lütfen bekleyin..



Batman'da 14 günlükken Covid-19 tedavisi gören bebek şifa bularak taburcu oldu

19 Nisan 2020, 20:25 - Okunma: 2311

Tüm Türkiye'de etkisini gösteren ve temas yoluyla bulaşan yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgınında 14 günlükken testi pozitif çıktıktan sonra tedavi görerek sağlığına kavuşan Muhammed bebek alkışlarla taburcu oldu.

Coronavirus salgınıyla mücadele kapsamında sevindiren haberler gelmeye devam ederken, bir sevindiren haber de Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nden geldi.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan Muhammed bebeği hastane çalışanları sevinçle uğurlarken bebeğin anne ve babası da evlatlarına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Konuya ilişkin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ise sosyal medya hesabında taburcu olan Muhammed bebekle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımda ısrarla hamile bayanlara evde kalmalarına yönelik çağrıda bulunularak şu ifadelere yer verildi:

"14 günlükken hastanemize Covid-19 tanısıyla başvuran bebeğimizi 14 gün sonra şifa ile taburcu ettik. Tedavisini gerçekleştiren yeni doğan ekibimizi kutluyoruz. Hamilelik döneminde enfekte olmak bebeği de risk altına soktuğundan dolayı hamilelere ısrarla 'evde kal' demeyi de unutmayalım."(İLKHA)










  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman–Beşiri kara yolunda, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği ..
Batman'da bahis faaliyetlerine yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüphel..
Batman'da plakası belirlenemeyen bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye e..
Batman OSB yolu üzerinde, yolcu minibüsü ile bir tır'ın karıştığı trafi..
Batman'da Dünya Kudüs Haftası kapsamında Pazar günü "Miracımız Kud..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Miraç Kandili münasebetiyle yaptığı..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=