Lütfen bekleyin..



Kozluk'ta AK Parti Meclis Üyesi Mete silahlı saldırıya uğradı (DÜZELTİLDİ)

15 Mayıs 2020, 22:50 - Okunma: 1483

Batman’ın Kozluk (Hezo) ilçesinde AK Parti Meclis Üyesi Hayrettin Mete’ye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Mete ağır yaralanırken yanında bulunan kızı da hafif yaralandı.

Batman’ın Kozluk (Hezo) ilçesinde AK Parti Meclis Üyesi Hayrettin Mete’ye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Mete ağır yaralanırken yanında bulunan kızı da hafif yaralandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Kozluk Üçyol Mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; AK Parti Meclis Üyesi Hayrettin Mete ve yanında bulunan küçük yaştaki ismi öğrenilemeyen kızı yolda yürürken kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saçmaların isabet ettiği Mete, ağır yaralanırken, yanında bulunan küçük kızına da saçmalar isabet etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Kozluk Devlet Hastanesine kaldırılan Mete’nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, küçük kızının durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Hastane çevresinde polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(İLKHA)




  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazanın, sür..
Batman Valisi Ekrem Canalp, mayıs ayında Batman'da gerçekleştirilen güv..
Kurban Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımlayan Batman Bağımsız Gazetecile..
Yetimler Vakfı, Batman'da Kurban Bayramı öncesi bir hayırseverin desteğ..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesa..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Cigerlo TOKİ sakinleriyle bir araya..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=