Lütfen bekleyin..



​Metrelerce takla atan araçtan yara almadan kurtuldular

26 Mayıs 2020, 18:05 - Okunma: 1721

​Batman’ın Kozluk ilçesinde tekerleği patlayan bir araç takla atarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan baba ve oğlu yara almadan kurtuldular.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Kozluk Pınarbaşı Mahallesi Yolu’nda meydana geldi. Arıcılıkla uğraşan İbrahim Atak ve oğlu Vedat Atak, arılarının bakımını yapmak üzere yola koyuldu. Pınarbaşı Mahallesi’ne (Aynmaro) giden yokuşlu yolda 72 K 034 plakalı aracın sol ön tekerleği patladı. Atak ve beraberindeki oğlu, metrelerce takla atarak şarampole yuvarlandı.

Meydana gelen kazada, Atak ve oğlunun burnu bile kanamadı. Kazayı haber alan mahalleli, kaza bölgesine akın etti. Haber verilmesi üzerine uçuruma yuvarlanan araç, iş makinesi tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı.

Araçta maddi hasar oluşurken, kazada herhangi bir ölü veya yaralanmanın olmaması çevredeki vatandaşları sevindirdi. (İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Barosu, Gazze'deki hak ihlallerine karşı siyonist işgal rejimi h..
Batman Valisi Ekrem Canalp, eylül ayında yapılan narkotik operasyonlarında ..
Eczane Teknisyenleri Derneği Batman İl Başkanı Mehmet Can Mikyas, siyonist ..
Batman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 28 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasın..
Batman'daki sivil toplum kuruluşları, 7 Ekim Aksa Tufanı'nın ikinci..
Gazze ablukasını kırmak için yola çıkan Küresel Sumud Filosunda yer alan Ba..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=