Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyesi Yanaç'ın oğlu baraj suyunda kayboldu

16 Haziran 2020, 21:28 - Okunma: 1978

Serinlemek için Hasankeyf'te baraj suyuna girip kaybolduğu belirtilen HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyesi Eyyüp Yanaç'ın oğlu Abdulkadir Yanaç'ın bulunması için arama yapılıyor.

Edinilen bilgilere göre, Batman’da ikamet eden HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyesi Eyyüp Yanaç'ın oğlu Abdulkadir Yanaç (24), ikindi saatlerinde serinlemek üzere Hasankeyf'te baraj suyu kenarına gitti. Burada suya girdiği belirtilen Yanaç, bir anda gözden kayboldu.

Durumu fark eden çevredekiler, hemen jandarmaya haber verdiler. Boğulma vakasının olduğu yere çok sayıda AFAD ekibi sevk edildi.

Yanaç'ın bulunması için arama yapılıyor.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
6. Ortadoğu Barış ve Güvenlik Forumu için Duhok’a giden HÜDA PAR Batman Mil..
Batman Valisi Ekrem Canalp, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensup..
Batman–Beşiri karayolunda bir kamyonetin arkasına bağlı halde sürüklenen at..
Batman'da iki otomobilin çarpıştığı kazada araçlardan biri orta refüje ..
Batman'da bir kafenin mutfak bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerini..
Batman'ın Sason ilçesinde bulunan ve 2 bin 973 metre rakımıyla bölgenin..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=