Lütfen bekleyin..



Batman Valiliği: İlde 15 konut ve 4 iş yeri karantinaya alındı

19 Haziran 2020, 10:16 - Okunma: 2307

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, yeni tip Coronavirus (Covid-19) nedeniyle kent merkezinde 15 konutun ve 4 iş yerinin karantinaya alındığı bildirildi.

Valilik açıklamasında, "Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda alınan kararların etkinliğinin arttırılarak virüsün yayılmasını engellemek, toplum sağlığı ve kamu düzenini korumak amacıyla Batman merkez Korık Mahallesinde bir konut, Aydınlıkevler Mahallesinde bir konut, Huzur Mahallesinde bir konut, Fatih Mahallesinde dört konut, Gültepe Mahallesinde 5 konut, Petrol Mahallesinde bir konut, Sağlık Mahallesinde bir konut, Çay Mahallesinde bir konutun 14 gün süreyle karantinaya alınmasına, Batman merkez GAP Mahallesinde bir iş yerinin 14 gün süreyle, Fatih Mahallesinde bir iş yerinin 14 gün süreyle, Batman Yeni Sanayi Sitesinde bir iş yerinin 7 gün süreyle ve Beşevler Mahallesinde bir iş yerinin 14 gün süreyle Covid-19 salgın kontrolü kapsamında tebliğ tarihinden itibaren faaliyetlerinin durdurulmasına karar verilmiştir." denildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da cadde ortasında yere yığılan kadının, akli dengesinin yerinde..
Batman'ın Beşiri ilçesi yolunda kontrolden çıkan hafif ticari taksinin ..
Batman'da mevcut Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve yeni kurulacak Organi..
Batman'da uyuşturucunun etkisiyle kendinden geçen genç bir kadının cadd..
Batman'da şehir merkezindeki bir kaldırımda, uyuşturucu madde kullandığ..
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını, Bat..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=