Lütfen bekleyin..



Taziye evi hayırseverlerin desteğini bekliyor

02 Temmuz 2020, 16:26 - Okunma: 2903

Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Yaka köyünde yapılan taziye evi hayırseverlerden yardım bekliyor.

Yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanılan taziye evi maddi sıkıntılar nedeniyle yarım kaldı. 3 katlı olarak yapılan taziye evinde mescit, mutfak, erkek ve kadın yeri ayrı şekilde planlandı.

Taziye evinin bir an önce bitirilip vatandaşların hizmetine alınması için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyuluyor.

Taziye evi sorumlusu Süleyman Deniz, “Yaklaşık bir yıl önce hayırseverlerin desteği ile taziye evimizin yapımına başladık. Aradan bir yıl geçmesine rağmen maddi imkânsızlıklardan dolayı taziye evimizin yapımı yarıda kaldı. Bu konuda taziye evimizin yapımının tamamlanması için hayırseverlere destek çağrısında bulunuyoruz. Destek vermek isteyen hayırseverler 05445457709 numaradan bizlere ulaşabilirler.” dedi.(İLKHA)


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Mehmet Ali Altun, evliliklerin günümüzde zorluk..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Beşiri’ye bağlı Atbağı Köyü’nde balkon ..
Psikolog Yasir Atalay, okulların kapanmasıyla birlikte çocukların teknoloji..
Cuma Hutbelerinde “Düğün Yapmanın da Bir Âdâbı Vardır” konusu işlendi...
Yaz aylarının kavurucu sıcaklarının etkili olduğu Batman'da, serinlemen..
Batman Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca şehir içi otobüs hizmetlerini ücr..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=