Lütfen bekleyin..



Batman'da itfaiye erleri atama bekliyor

14 Temmuz 2020, 18:35 - Okunma: 3271

Batman İtfaiye Bölümü Mezunu ve Öğrencileri Derneği (İTFADER) İl Temsilcisi Yunus Orak, yazılı açıklama yaparak atama beklediklerini söyledi.

Batman'da sivil savunma ve itfaiyecilik bölümü mezunu öğrencileri olduklarını belirten Orak, "Bu isi yapmak için yıllarca okuduk, yalnız itfaiye ile uzaktan yakından alakası olmayan insanların girmesine karşıyız. Batman itfaiyesi hem araç ekipman hem de eleman sayısında yetersizdir. Batman'da 4 ay öncesine kadar da belde, makina ikmal ve iluh şubeleri olmak üzere 3 tane itfaiye istasyonu vardı. Yalnız 4 aydır İluh şubesi eleman ve araç ekipman yetersizliğinden kapandı. Defalarca yetkililerle görüştük, bizi umursayan olmadı. Organize Sanayi Bölgesinde itfaiye istasyonu açıldı ve itfaiyeyle alakasız insanlar alındı. Bizler buna karşıyız. Kimsenin bizim önümüzü kapatmasına müsaade etmeyiz." dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da etkili olan dolu, şehri etkisi altına alırken bu durum şehrin..
İş güvenliği tedbirleri alındığında kazaların yüzde 98'inin önlenebildi..
Batman'da kaçak et olduğu tespit edilen 525 kilogram et imha edilirken ..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından siyonist işgal rej..
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve tarlaya girip kaza ..
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=