Lütfen bekleyin..



Batman Memur-Sen, Cumhuriyet gazetesi yazarı hakkında suç duyurusunda bulunacak

31 Ağustos 2020, 21:11 - Okunma: 1165

Memur-Sen Batman Şube Başkanlığı, Batmanlı kızlara yönelik ağır hakaret, iftira ve mesnetsiz iddialara yer veren Cumhuriyet gazetesi ve sözde yazarı Işıl Özgentürk hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Ergin, “Bilimsel hiçbir veriye dayanmayan, tamamen kulaktan dolma mesnetsiz bilgi ve art niyet taşıyan, bütün Batmanlı genç kızlarımızı zan altında bırakan ahlaksızca yazılan yazı için Cumhuriyet gazetesini ve köşe yazarı Işıl Özgentürk’ü kınıyoruz. Tüm Batman halkından özür dilemeye davet ediyoruz. Ayrıca adı geçen şahıs ve gazetesi hakkında da Batman halkı adına Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulanacağız.” dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk ilçesinde gerçekleştird..
Batman'ın Sason ilçesine bağlı Karameşe köyü sakinleri, yol ve altyapı ..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, bera..
Batman'da bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyl..
Batman'da hastaneye başvuran bir vatandaşın parmağına sıkışan yüzük, do..
Batman'da son üç yılda gerçekleştirilen operasyonlarda 2 binden fazla s..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=