Lütfen bekleyin..



Kayapınar Beldesi Belediye Başkanı Özhan: “Hedefimiz var olan tüm sorunları çözmektir”

01 Eylül 2020, 13:16 - Okunma: 1150

Batman Gercüş'e bağlı Kayapınar Belde Belediyesi, beldedeki kanalizasyon bağlantı çalışmalarını gerçekleştirdi.

Belde halkını hizmetle buluşturan Kayapınar Belde Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mahallesindeki yeni yapılan lise ve meskenlerin yaklaşık 700 metre kanalizasyon bağlantısı yapıldı.

Beldede birçok sorunu çözüme kavuşturan belediye, altyapı projelerine yönelik çalışmalara hız verdi.

HÜDA PAR’lı Kayapınar Beldesi Belediye Başkanı Samir Özhan yaptığı açıklamada, Pınarbaşı Mahallesindeki yeni yapılan lise ve meskenlerin yaklaşık 700 metre kanalizasyon bağlantısının yapıldığını söyledi.

“Hedefimiz en ücra yere hizmet götürmektir”

Belde içindeki altyapıya önem verdiklerini belirten Başkan Özhan, “Geri kalan kanalizasyon işleri de en kısa zamanda çözüme kavuşturulacaktır. Beldemiz genişlemekte olan bir yerleşim birimi olduğu için her geçen gün altyapıya ihtiyaç duyulmaktadır. Hedefimiz beldenin imar içinde olan en ücra yerlerine hizmet götürmek, beldede var olan sorunları tek tek çözüme kavuşturmaktır.” dedi.(İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'daki sivil toplum kuruluşları, 7 Ekim Aksa Tufanı'nın ikinci..
Gazze ablukasını kırmak için yola çıkan Küresel Sumud Filosunda yer alan Ba..
Dicle Nehri'nde gerçekleştirilen denetimlerde 3 bin 500 metre kaçak ağ ..
Batman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında çeşitli miktarlarda uy..
Batman'da STK'ların öncülüğünde bir araya gelen binlerce vatandaş, ..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Aile ve Gençlik Fonu kapsamında genç ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=