Lütfen bekleyin..



Güneş: “Ankara katliamı, Türkiye’yi dizayn etme amaçlıdır”

13 Ekim 2015, 14:34 - Okunma: 2238

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan ve 97 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı katliamı değerlendiren Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı İbrahim Güneş’ten çarpıcı bir açıklama geldi.

Alçakça, kalleşçe yapılan katliamın milleti karşı karşıya getirme amaçlı olmadığını vurgulayan Saadet Partili İbrahim Güneş, “İnsanlıktan zerre kadar nasibini almamış karanlık odaklar tarafından yapılan bu menfur saldırı söylendiği gibi bu ülkenin birliğine ve bütünlüğüne yapılmamıştır. Bu alçak saldırı Cumhuriyet tarihi boyunca kandan beslenen, kan üzerine siyaset geliştiren, kanla insanlarımızı belirli bir yöne kanalize eden karanlık odakların işidir. Kriminal incelemlerle faillerin aranması yerine bu aşağılık katliam üzerine siyaset yapanları tespit etmek daha rasyonel olacak ve sonuca daha çabuk ulaştıracaktır. Bu saldırı 1 Kasım odaklı yapılmıştır. Saldırının akabinde muhtelif siyasetçiler tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamalar bunu net bir biçimde göstermektedir” dedi. 
Halk, İnsan Kanı Üzerine Siyaset Yapanları İyi Tanımalı
Bu menfur saldırı, Türkiye kamuoyunun insan kanı üzerine siyaset yapanları daha net bir biçimde göstermiştir diyen Güneş açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu tip karanlık ve perde arkasında kimlerin olduğu belli olmayan olayların azmettiricilerini tespit etmenin en kolay yolu geliştirilen politik filolojiyi çözmekten geçer. Türkiye kamuoyu insan kanı üzerine siyaset yapanları bu süreçte daha iyi tanımalı ve Türkiye’yi geleceğe bu perspektifte taşımalıdır.” 
Büyük Bir Nefretle ve Şiddetle Kınıyoruz
Saadet Partisi olarak bu menfur saldırıyı büyük bir nefretle ve şiddetle kınadıklarını ifade eden Güneş, “Türkiye’nin aydınlık geleceği için herkesin sorumlu davranıp, akl-ı selim hareket ederek sağduyudan yana olmasını diliyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına da sabr-ı cemil niyaz ederek taziyelerimizi bildiririz” dedi. (batmanbasin.com)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=