Lütfen bekleyin..



Başkan Özhan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı

19 Ekim 2020, 10:25 - Okunma: 2428

Batman Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HÜDA PAR’lı Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, muhtarlık görevini icra eden tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Muhtarlık teşkilatının yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki en önemli köprülerden biri olduğunu belirten Özhan, muhtarların fedakârlık, sevgi ve emek gerektiren bir görev yürüttüklerini kaydetti.

Kısıtlı imkanlarla büyük işlere imza atan muhtarların, vatandaşların düğününde cenazesinde yanlarında yer alarak birer aile bireyi niteliği taşıdığını vurgulayan Özhan, şunları dile getirdi:

“Halkın oyu ile yönetime gelen devletin yerel yönetimdeki temsilcileri sevgi saygı çerçevesinde türlü fedakarlıklarla görevlerini ifa etmektedir. Köy ve mahallelerin sorunlarının çözümünde, kamuoyu yararına yapılan her projede muhtarların görüş ve fikirleri çok değerlidir. Yerel yöneticiler de bu bilinçle çalışmalı ve her konuda muhtarların da görüşlerine başvurmalıdırlar. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, görevlerini sürdüren muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.”(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis’te düzenlediği basın to..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis’te düzenlediği basın toplantısın..
Batman Yenişehir Mahallesi 3-4 Etap TOKİ Konutları'nda akreplerin yoğun..
Batman'da bir aydır süren takip ve operasyonlar sonucu 25 yıl kesinleşm..
Batman'ın Kozluk ilçesinde kaybolan akli dengesi yerinde olmadığı belir..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu i..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=