Lütfen bekleyin..



Batman’dan İzmir’e yardım eli

04 Kasım 2020, 10:30 - Okunma: 2854

Batman Valiliği öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasında depremin yaşandığı İzmir’e 3 tır dolusu yardım malzemesi gönderildi.

30 Ekim Cuma günü İzmir’de yaşanan depremin ardından deprem bölgesine yapılan yardım faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla Valilik öncülüğünde ve AFAD koordinasyonunda yardım kampanyası başlatıldı.

Kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar, odalar, hayırsever vatandaşlar ve iş adamlarının işbirliği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan 1000 gıda kolisi, bin 500 kışlık battaniye ve çok sayıda içme suyundan oluşan 3 tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine dualarla uğurlandı.

Vali Hulusi Şahin, İzmir'deki deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırlanan kolileri yerinde inceleyerek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Kenan Çaplık, üç ayları..
Batman'da düzenlenen toplu sünnet programında, çocuklar ve aileleri bir..
Üç aylar mesajı yayımlayan AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, üç ayl..
Mübarek üç aylar vesilesiyle bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Batman İl Başkan..
Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan, mübarek üç ayların başlaması d..
Cuma Hutbelerinde “Her Anımızı Ebedi Kazanca Dönüştürebiliriz” konusu işlen..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=