Lütfen bekleyin..



Tüm sağlık çalışanlarına başarı belgesinin verilmesi talep edildi

15 Kasım 2020, 21:17 - Okunma: 5344

Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Maruf Yalçın, Batman'da bazı sağlık çalışanlarına başarı belgesinin verilmesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Yalçın, "Hangi kritere göre belirlendiği belli olmayan sınırlı sayıda personele başarı belgesi ve plaketin verilmesi, salgınla topyekûn bir mücadele yürüten sağlık çalışanları arasında iş barışını zedeleyecek, motivasyonlarını düşürecek, gönül kırgınlığına neden olacaktır" dedi.

Başarı belgesinin ayırım yapılmadan tüm sağlık çalışanlarına verilmesi gerektiğini vurgulayan Yalçın şöyle devam etti:

"Yaklaşık 8 aydır Covid-19 salgınına karşı canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarının emeği, gayreti ve fedakârlıkları her türlü övgüyü fazlasıyla hak etmektedir. Bugün Batman'da sağlık çalışanlarının fedakârlıklarının taltifi amacıyla düzenlenen törende bazı sağlık çalışanlarına başarı belgesi ile plaket takdim edilmiştir. Sağlık çalışanlarının motivasyonunu artıracak, kendilerini değerli hissettirecek bu tür adımları memnuniyetle karşılıyoruz."

Sınırlı sayıda başarı belgesinin verilmesinin gönül kırıklığına neden olacağını belirten Yalçın, "Hangi kritere göre belirlendiği belli olmayan sınırlı sayıda personele Başarı Belgesi ve plaketin verilmesi, salgınla topyekûn bir mücadele yürüten sağlık çalışanları arasında iş barışını zedeleyecek, motivasyonlarını düşürecek, gönül kırgınlığına neden olacaktır. Covid-19 salgınına karşı hekiminden hemşiresine, temizlik görevlisinden memura tüm sağlık çalışanları mücadeleye devam etmektedir. Bu nedenle beklentimiz ve temennimiz Başarı Belgesinin ayırım yapılmadan tüm sağlık çalışanlarına verilmesidir." dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..
7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevre..
Allah'ın insana verdiği en önemli nimetlerden birinin sağlık olduğunu b..
Batman'da yanlış kan verildiği iddia edilen 24 yaşındaki talasemi hasta..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=