Lütfen bekleyin..



Kaçak cep telefonu ele geçirildi

05 Aralık 2020, 10:32 - Okunma: 1420

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, durdurulan araçta yapılan aramada 65 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildiği bildirildi.

Emniyet açıklamasında, Hasankeyf uygulama noktasında durdurulan araçta yapılan aramada 65 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildiği, bir şüpheli hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.

Bir diğer açıklamada, Raman Mahallesi Edip Solmaz Bulvarında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın çantasında yapılan aramada ise bin 299 gümrük kaçağı cinsel içerikli hap ele geçirildiği, bir şüphelinin gözaltına alındığı kaydedildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, Batman Bağımsız Gazetecile..
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, Leman dergisinin Peygamber Efendimize ve İs..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kurum ziyaretleri kapsamında İl Müf..
Batman Valisi Ekrem Canalp, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerin..
Batman'daki Sivil Toplum Kuruluşları, Leman dergisinin Peygamber Efendi..
Batman Belediyesi, Hatay’da çıkan orman yangınlarına müdahale için destek e..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=