Lütfen bekleyin..



Batman Valiliğinden cinsel istismar olayına ilişkin açıklama

06 Aralık 2020, 22:21 - Okunma: 1294

Batman'ın Gercüş ilçesinde mağdur çocuk P.Ö.’nün cinsel istismara maruz kalması olayı ile ilgili Batman Valiliğinden yazılı açıklama yapıldı.

Valilik açıklamasında, "Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 5 Aralık tarihli basın açıklamasında belirtildiği gibi titizlikle yürütülen soruşturmada ne sanık ne de tanık olarak hiç bir kamu görevlisinin adı geçmemektedir. Hal böyle iken Bölücü Terör Örgütüne müzahir bazı medya kuruluşları ve sosyal medya platformlarında tamamen yalan ve maksatlı bir biçimde asker, polis ve korucularımızın olaya karıştığı iddia edilmektedir." denildi.

Gercüş Sulh Ceza Hakimliğinin kararına rağmen yayın yapmaya devam eden medya kuruluşları ile sosyal medyada yalan haberleri yaymaya çalışan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacağı ifade edildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da cadde ortasında yere yığılan kadının, akli dengesinin yerinde..
Batman'ın Beşiri ilçesi yolunda kontrolden çıkan hafif ticari taksinin ..
Batman'da mevcut Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve yeni kurulacak Organi..
Batman'da uyuşturucunun etkisiyle kendinden geçen genç bir kadının cadd..
Batman'da şehir merkezindeki bir kaldırımda, uyuşturucu madde kullandığ..
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını, Bat..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=